Ta jesen bo vaš dom resnično popoln! CREATON vam ponuja celoten strešni sistem z dodatnimi popusti/pogoji!

 

Za brezhibno delovanje strehe ni dovolj, da izberemo le visokokakovostne strešnike, temveč je treba pozornost nameniti tudi drugim elementom strešnega sistema. Originalni dodatki CREATON so zasnovani tako, da so popolni v vsaki podrobnosti. Skupaj z našimi keramičnimi strešniki tvorijo sistem, ki zagotavlja ustrezno zaščito za vas in vašo družino v vseh situacijah! Kontaktirajte nas za več informacij in dodatne popuste!

 

 

Celoten strešni sistem CREATON

 

ODVODNJAVANJE

Sistem visečih žlebov CREATON vsebuje vse potrebne elemente za profesionalno odvajanje deževnice. Viseči žlebovi CREATON niso le trpežni in enostavni za vgradnjo, temveč se barvno ujemajo z našimi keramičnimi strešniki.

SISTEMSKI DODATKI

Končana streha bo res lepa, če bo izdelana z enako obarvanimi dodatki kot uporabljeni keramični strešniki. Poleg estetskega vidika je pomembno tudi to, da je streha varna za vse. Preprečite nesreče in izberite naše sisteme za varnost na strehi in pred padanjem snega!

STREŠNE FOLIJE

Tako kot vsaka hiša potrebuje streho, tudi vsaka streha potrebuje podlago. CREATON ponuja 4 različne strešne folije: "UNO", "DUO", "TRIO" in "QUATTRO" glede na uporabo strehe. Med našimi strešnimi folijami boste zagotovo našli tisto, ki se najbolje obnese na vaši strehi.

 

Kontaktirajte nas

Pravilnik o zasebnosti lahko preberete tukaj