Navdih in rešitve

Navdih in rešitve

Ali iščete ustrezno streho?

Gradite na novo ali obnavljata in še niste našli ustrezne rešitve? Dovolite, da Vas navdihne CREATON-ova široka paleta izdelkov! Odkrijte svet streh! CREATON-ova široka paleta izdelkov  – keramični strešniki in betonska strešna kritina – ponujajo nešteto rešitev za vse vrste streh.

Katera streha vam ustreza? Moderna, rustikalna ali sredozemska - ne glede na to, ali zgradite svoj dom kot leseno hišo na podeželju, kot sodobno mestno vilo ali v mediteranskem stilu, CREATON vedno zagotavlja vrhunsko kakovost. Oglejte si naš izbor referenc in poiščite svoj slog!

Želite pomoč pri načrtovanju in gradnji? Ste že sprejeli odločitev o vrsti strehe ali izdelku in želite začeti z načrtovanjem strehe? Brezplačna profesionalna orodja CREATON-a bistveno olajšajo pripravljalna dela za strešno kritino.

Katera steha Vam ustreza?

Katera steha Vam ustreza?

Iz katerega materiala narejena streha je najprimernejša za Vas? Kateri stil je Vam všeč? Pustite se zapeljati različnim stilom, rešitvam streh in poiščite najprimernejšo streho za Vas! 

Naši partnerji

Naši partnerji

Ne glede na to, ali ste graditelj, krovec, arhitekt ali uporabnik kmetijske stroke, smo najbolj koristne informacije zbrali za vse.

Strokovna orodja

Strokovna orodja

Brezplačna orodja CREATON-a olajšajo vsakdanje življenje, oblikujte svoj dom z  načrtovalcem strehe in fasade CREATON!

Nasveti, triki in strokovne novice

Nasveti, triki in strokovne novice

Praktični nasveti, novice in orodja za pomoč, ki učinkovito podpirajo graditelje, krovce, arhitekte, pa tudi lastnike, ki delajo v kmetijstvu.

Ponudba izdelkov

CREATON ponuja edinstveno široko paleto opečnih strešnikov, vključno s tradicionalnimi, modernimi strešniki v mediteranskem slogu. Vse to spremljajo: obsežna ponudba dodatne opreme, kompetentna ekipa strokovnjakov in visokokakovostne storitve.