Zakaj CREATON?

Zakaj CREATON?

Če izberete med strešnimi kritinami CREATON, boste zagotovo našli strešno kritino, ki najbolj ustreza vašemu domu in je prilagojen vašemu okusu. Pri odločitvi vam pomagajo naši strokovni sodelavci in tudi strokovni pripomočki za načrtovanje, nudenje naših storitev, ki so na voljo kupcem.

Če izberete CREATON, izberete lepoto in visoko tehnično kakovost, dolgo garancijo in streho za več generacij. CREATON. Streha doma.

Strokovnost in zanesljivost CREATON je danes član skupine Etex z 107 tovarnami v 42 državah po vsem svetu, vendar ima več kot 180 let izkušenj s proizvodnjo. Spoznajte CREATON-ovo filozofijo, zgodovino, ter politiko kakovosti, varnosti pri delu, okolja in energetsko politiko.

Strokovnost in zanesljivost

CREATON je član francoske skupine TERREAL, ki deluje v več kot 20 državah in ima več kot 150 let izkušenj s proizvodnjo. Spoznajte CREATON-ovo filozofijo, zgodovino, ter politiko kakovosti, varnosti pri delu, okolja in energetsko politiko.

Podpora in svetovanje

PONUDBA IZDELKOV

CREATON ponuja edinstveno široko paleto opečnih strešnikov, vključno s tradicionalnimi, modernimi strešniki v mediteranskem slogu. Vse to spremljajo: obsežna ponudba dodatne opreme, kompetentna ekipa strokovnjakov in visokokakovostne storitve.