Stručno znanje i pouzdanost

Strokovnost in zanesljivost

CREATON je član francoske skupine TERREAL, ki deluje v več kot 20 državah in ima več kot 150 let izkušenj s proizvodnjo. Iz dveh tovarn na Madžarskem, zgrajenimi na območju najkakovostnejše gline v državi in opremljenimi z vrhunsko tehnologijo, je od leta 2005 prišlo več milijonov kosov strešnikov, ki so na strehi tisočih zadovoljnih kupcev.

Filozofija

Filozofija

V sodelovanju z našimi kupci nudimo najboljše rešitve za oblikovanje strehe. Za to, da bi CREATON še naprej vodil na evropskem trgu streh, naredimo vse in pod enotno blagovno znamko, pod CREATON-om nudimo široko in vsestransko paleto izdelkov. Vključevanje izdelkov Eternit je bil mejnik za vse nas. Rezultat je edinstvena ponudba strešnih kritin iz enega vira.

CREATON dežela

CREATON dežela

Kot vodilna blagovna znamka nudimo vrsto edinstvenih priložnosti: vse na enem mestu. Želimo postati strokovnjak za strehe, ki našim kupcem nudi najširšo paleto izdelkov, ne glede na to, ali gre za keramične strešnike ali betonsko strešno kritino. Naša široka paleta izdelkov, barv, površin in dodatkov ponuja pravo CREATON rešitev za vse potrebe. 

Povijest CREATONA

Zgodovina CREATON-a

CREATON je proizvajalec keramičnih strešnih kritin z več kot 130 letnimi izkušnjami in član francoske skupine TERREAL. Naše podjetje ima tudi desetletne izkušnje s proizvodnjo kakovostnih betonskih strešnih kritin. 

Pridobite več informacij o zgodovini CREATONA! 

Kvaliteta, varnost pri delu, okoljska- in energetska politika

Kvaliteta, varnost pri delu, okoljska- in energetska politika

Glavni cilj družbe CREATON South-East Europe Kft. je vzpostavitve stabilnega, dolgoročnega uspešnega poslovanja s krepitvijo blagovne znamke CREATON, da znotraj gradbene industrije postanemo inovativni, vodilni na trgu strešnih kritin in fasadnih izdelkov. Poleg doslednega izpolnjevanja zakonodaje, pričakovanj, spreminjanja potreb kupcev / trga in potreb naših zainteresiranih strank, si prizadevamo za doseganje strategije trajnostnega razvoja, procesno usmerjenih pristopov in z strategijo razmišljanja, ki temelji na tveganju, poskušamo doseči sredstva, ki jih imamo na voljo.