Naši partnerji

Poleg široke palete izdelkov, CREATON ponuja tudi praktične nasvete, orodja za lažjo montažo, tehnično pomoč, tehnične podatke in številne druge informacije v povezavi s streho. Ne glede na to, ali ste graditelj, strokovnjak za strešne kritine, arhitekt ali kmetijski uporabnik, smo za vse zbrali najbolj koristne informacije.

Nasveti za investitorje

Nasveti za investitorje

Gradite novo hišo? Obnavljate? Preglejte, katere prednosti, storitve in izdelke vam nudi CREATON!

Za izvajalce

Za izvajalce

K profesionalnemu izdelku profesionalna izvedba! Tu najdete informacije, s pomočjo katerih lahko izdelate popolno streho!

Za gradbince

Za gradbince

Gradbeništvo je ustvarjalno delo. Pri tem vam pomagamo z visokokakovostnimi izdelki in podporo. Poglobite se v možnosti, ki jih nudi CREATON!

Za kmetijske uporabnike

Za kmetijske uporabnike

Gospodarski objekt je lahko tako praktičen kot tudi estetski! Tukaj se lahko seznanite, katerim posebnim zahtevam morate ustreči ter kako lahko le te rešite s pomočjo CREATON-a!

Koristna orodja

Nasveti, triki in strokovne novice

Nasveti, triki in strokovne novice

Praktični nasveti, novice in orodja za pomoč, ki učinkovito podpirajo graditelje, krovce, arhitekte, pa tudi lastnike, ki delajo v kmetijstvu.

Strokovni članki

Strokovni članki

Razširite svoje znanje, prebrskajte naše strokovne članke o strešnikih in strešnih kritinah!

Strokovna orodja

Strokovna orodja

Načrtujte svoj dom s pomočjo načrtovalca strehe in fasade CREATON ali uporabite druga brezplačna orodja CREATON!

PONUDBA IZDELKOV

CREATON ponuja edinstveno široko paleto opečnih strešnikov, vključno s tradicionalnimi, modernimi strešniki v mediteranskem slogu. Vse to spremljajo: obsežna ponudba dodatne opreme, kompetentna ekipa strokovnjakov in visokokakovostne storitve.