SPOMLADANSKA AKCIJSKA PONUDBA – NEMŠKA KAKOVOST NA VAŠI STREHI

Kupite izbrane nemške strešnike CREATON po znižani ceni in si zagotovite dodaten popust na glinene dodatke

Pogoji akcije:

  • Akcija velja za keramične dodatke, kupljene med 1. marca 2021 in 31. maja 2021, na območju Republike Slovenije, pri pooblaščenih partnerjih CREATON-a. Zadnji rok dobave: 15. Junij 2021
  • Izdelki, ki sodelujejo v promociji: keramični strešniki OPTIMA, RATIO, MIKADO, DOMINO in ostali nemški modeli (Akcija ne velja za strešnik BOBROVEC.)
  • Minimalna količina naročila: 100m2 keramičnih strešnikov.

 

Kontaktirajte nas

 

Pravilnik o zasebnosti lahko preberete tukaj

 

POIŠČITE NAJBOLJŠI KERAMIČNI STREŠNIK ZA VAS

Njegova oblika povezuje tradicijo z modernostjo, omogoča veliko pomičnost prekrivanja, tako njegova prednost ni samo v lepi, temveč tudi v funkcionalnosti. Zahvaljujoč prilagodljivosti različnim razmikom letev je prilagodljiv glede uporabe, zaradi česar je še posebej priljubljen pri obnovi. Položna korita pa dajejo blagodejno umirjeno strešno površino.

Princip je star stoletja in nadvse zanesljiv – kljub temu nam je s strešnikom RATIO uspelo izdelati dvokoritni zareznik, ki je dvakratno dober, kajti od uveljavljenih strešnikov RATIO KLASSIK in TECTA je bilo prevzeto le najboljše in razvito v en strešnik.

DOMINO glineni crijep u svakome pogledu odgovara zamislima dizajnera našeg doba, to je crijep koji raspolaže jedinstvenim prednostima. Upadljivog je izgleda, njegov izražajni oblik ostvaren je bez pretjeranog korištenja stilskih sredstava, a postignuto je i optimalno jedinstvo funkcionalnosti i ekonomičnosti.

 

 

DODATNI ELEMENTI

 

Za estetsko in lepo streho ni dovolj, da se izbere samo brezhibno kakovosten strešnik. Elementi dodatnega programa CREATON predstavljajo premišljeno optimiziran sistem. Na voljo so vsi elementi, ki streho resnično naredijo varno in lepo. Vsa stičišča na strehi, posamezni deli strehe v sistemu so rešljivi z originalnimi dodatki CREATON, zato ni potrebno razmišljati o posameznih dragih, manj strokovnih rešitvah.