Vrhunski izdelki CREATON s popustom!

Kupite strešnike Optima, Ratio Domino in ostale modele iz Nemčije ter pridobite dodatni popust na strešne opečne dodatke

Pogoji akcije:

  • 10% posebni popust na ceno dodatnih opečnih elementov
  • Akcija velja za keramične dodatke, kupljene med 1. septembrom 2020 in 31. oktobrom 2020, na območju Republike Slovenije, pri pooblaščenih partnerjih CREATON-a. Zadnji rok dobave: 15. november 2020
  • Izdelki, ki sodelujejo v promociji: keramični strešniki OPTIMA, RATIO, DOMINO in ostali nemški modeli
  • Minimalna količina naročila: 100m2 keramičnih strešnikov.

 

Kontaktirajte nas

 

Pravilnik o zasebnosti lahko preberete tukaj

POIŠČITE NAJBOLJŠI KERAMIČNI STREŠNIK ZA VAS

Njegova oblika povezuje tradicijo z modernostjo, omogoča veliko pomičnost prekrivanja, tako njegova prednost ni samo v lepi, temveč tudi v funkcionalnosti. Zahvaljujoč prilagodljivosti različnim razmikom letev je prilagodljiv glede uporabe, zaradi česar je še posebej priljubljen pri obnovi. Položna korita pa dajejo blagodejno umirjeno strešno površino.

Princip je star stoletja in nadvse zanesljiv – kljub temu nam je s strešnikom RATIO uspelo izdelati dvokoritni zareznik, ki je dvakratno dober, kajti od uveljavljenih strešnikov RATIO KLASSIK in TECTA je bilo prevzeto le najboljše in razvito v en strešnik.

S strešnikom DOMINO smo dosegli izredno posrečeno povezavo edinstvenih prednosti pravega keramičnega strešnika z modernimi predstavitvami za dizajn našega časa. Markanten dizajn strešnika zaznamuje popolna izrazna moč oblike ter opustitev odvečnih stilnih sredstev, hkrati pa zagotavlja optimalno funkcionalnost in ekonomičnost. Keramični strešnik današnjega časa in hkrati prihodnosti.