Filozofija

V sodelovanju z našimi kupci, jim nudimo najboljšo rešitev za oblikovanje strehe. Z namenom, da bi CREATON tudi v nadalje zasedal vodilno vlogo na evropskem trgu strešnih kritin, se trudimo ter pod enotno znamko CREATON ponujamo široko in vsestransko izbiro izdelkov. Vključitev izdelkov Eternit nam je predstavljalo nov mejnik. Rezultat: edinstvena izbira krovskih izdelkov na enem mestu.
  • Kot edini zagotavljamo kompletno rešitev tudi za strehe za nizkim naklonom, za naše kupce se trudimo najti najboljše rešitve.
  • Na podlagi vsestranskosti, naša paleta izdelkov strankam zagotavlja neskončne kombinacije in načrtovalne možnosti.
  • Razmišljamo sistemsko: kupcem prednost nudijo naši sistemski elementi - in to v zvezi s celotno streho, naj bo to keramična, betonska ali vlaknocementna rešitev. 
  • Neprestano se razvijamo: na podlagi inovativnih razvojov se vedno osvežujemo, s tem pa pripomoremo k uspehom naših strank.
  • Vse za kupca: partnerje podpiramo s široko prodajno in svetovalno ekipo, posebno pozornost pa namenjamo oblikovanju in krepitvi osebnih odnosov.
  • Vodi nas en cilj: visoko izobraženi sodelavci so poleg strokovne podkovanosti tudi motivirani in zavezani, saj verjamejo v moč znamke ter jo skupaj krepijo. Ustvarjamo dodano vrednost.
  • Naredimo vse, da bi v tekmi z visokimi pričakovanji CREATON obdržal vodilno mesto. V vseh pogledih.
Kakovost, varno delo, okoljska in energetska politika

Ponudba izdelkov

CREATON ponuja unikatno široko ponudbo izdelkov kot so opečni strešniki in betonski strešniki. Vse to je združeno z široko ponudbo dodatnih elementov, strokovno prodajno ekipo in kvalitetno servisno podporo. 

Zemljevid krovcev

Iščete zanesljivega krovca? Pošičite našega pogodbenega partnerja v vaši bližini s pomočjo zemljevida krovcev.

Prenos dokumentov

Prenesite naše kataloge, tehnično dokumentacijo in ostale dokumente naših izdelkov!
Na prenos