Zakaj CREATON?

Če izberete med strešnimi kritinami CREATON, boste zagotovo našli strešno kritino, ki najbolj ustreza vašemu domu in je prilagojen vašemu okusu. Pri odločitvi vam pomagajo naši strokovni sodelavci in tudi strokovni pripomočki za načrtovanje, nudenje naših storitev, ki so na voljo kupcem.

Če izberete CREATON, izberete lepoto in visoko tehnično kakovost, dolgo garancijo in streho za več generacij. CREATON. Streha doma.

Strokovnost in zanesljivost

CREATON je danes član skupine Etex z 107 tovarnami v 42 državah po vsem svetu, vendar ima več kot 180 let izkušenj s proizvodnjo. Spoznajte CREATON-ovo filozofijo, zgodovino, ter politiko kakovosti, varnosti pri delu, okolja in energetsko politiko.
Preberi več
Zemljevid prodajnih predstavnikov

Podpora in svetovanje

Zemljevid prodajnih predstavnikov
Poiščite Vam najbližjega svetovalca CREATON-a. Naši sodelavci vam bodo pomagali pri iskanju ustrezne strešne kritine, določitvi potrebnih količin, pri iskanju usposobljenega krovca ali pri tehničnih vprašanjih, bodisi po telefonu ali po elektronski pošti!
Iskalnik svetovalca

Ponudba izdelkov

CREATON ponuja unikatno široko ponudbo izdelkov kot so opečni strešniki in betonski strešniki. Vse to je združeno z široko ponudbo dodatnih elementov, strokovno prodajno ekipo in kvalitetno servisno podporo. 

Zemljevid krovcev

Iščete zanesljivega krovca? Pošičite našega pogodbenega partnerja v vaši bližini s pomočjo zemljevida krovcev.

Prenos dokumentov

Prenesite naše kataloge, tehnično dokumentacijo in ostale dokumente naših izdelkov!
Na prenos