Brezazbestne rešitve pri CREATON-u

Ne odlašajte z obnovo strehe! Stotisoče zgradb v Evropi je še vedno pokritih z azbestnim, zdravju in okolju škodljivim ravnimi ali valovitimi ploščami,  iz katerih med procesom obrabe v ozračje preidejo azbestne niti, posledično tudi v pljuča, kar pa lahko povzroči tudi hude bolezni.

Obnova starih in slabotnih streh z azbestnocementno kritino

Malo ljudi ve, da je treba pri obnovi strehe, med rušenjem, prevozom in uničenjem, s temi nevarnimi odpadki ravnati skrbno.

CREATON ima rešitev za obnovo teh azbestnocementnih starih in slabotnih streh: izbor brezazbestnih in zdravju neškodljivih ravnih in valovitih plošč ponuja okolju prijazno alternativo za zamenjavo strehe.

Ravne plošče CREATON so na voljo v 22-ih velikostih in 9-ih barvah, tako z gladko kot tudi s strukturirano površino. Z njihovo pomočjo se lahko oblikuje več vrst krovnih podob, tudi na fasadi. Izdelek je odporen na vodo in mraz, je negorljiv in nekoroziven.

V kolikor ste se odločili za brezazbestne plošče, izberite vam ustrezno med tremi velikosti valov, devetimi dolžinami ter sedmimi barvami.  Njegovo uporabo utemeljuje enostavno rokovanje, minimalna potreba po orodju ter dolga življenjska doba.

Ponudba izdelkov

Ponudba izdelkov

CREATON ponuja unikatno široko ponudbo izdelkov kot so opečni strešniki, betonski strešniki, vlaknocementne plošče in valovite plošče. Vse to je združeno z široko ponudbo dodatnih elementov, strokovno prodajno ekipo in kvalitetno servisno podporo.

Zemljevid krovcev

Iščete zanesljivega krovca? Pošičite našega pogodbenega partnerja v vaši bližini s pomočjo zemljevida krovcev.

Prenos dokumentov

Prenesite naše kataloge, tehnično dokumentacijo in ostale dokumente naših izdelkov!
Na prenos