Moja streha

Prenova strehe, izbira materiala strešne kritine za novozgrajeni dom je pomembna odločitev. Ne samo zato, ker moramo sprejeti pravilno odločitev o precejšnjem finančnem vložku, ampak ker streha ščiti družino, naše vrednote in odloča o videzu našega doma za desetletja.

Kaj je potrebno upoštevati? Dali vam bomo nekaj idej!

Kaj prinaša nova streha ali prenova strehe?

Vsaka streha je drugačna, zato je za vsako izgradnjo ali obnovo strehe potreben ločen izračun. Oglejte si, katere vidike morate upoštevati pri gradnji ali obnovi vaše strehe!
Preberi več

Elementi strešnega sistema CREATON

Dobro pokrita streha še ni vse. Pri načrtovanju ali obnovi strehe je vredno razmisliti o uporabi različnih sestavnih elementov, ki omogočajo, da streha ustreza in je usklajena z ostalimi deli hiše.
Preberi več

Obnova z brezazbestnimi valovitimi ploščami

Po Evropi stotisoče zgradb je še vedno pokritih z ravnimi ali valovitimi ploščami, ki vsebujejo zdravju in okolju škodljiv azbest in iz katerih se zaradi obrabe azbestna vlaka sproščajo v zrak, ter tako pridejo v pljuča, kar lahko povzroča tudi hude bolezni. Preberite več o rešitvah CREATON-a za obnovo teh starih, slabo ohranjenih streh.
Preberi več

Ponudba izdelkov

CREATON ponuja unikatno široko ponudbo izdelkov kot so opečni strešniki, betonski strešniki, vlaknocementne plošče in valovite plošče. Vse to je združeno z široko ponudbo dodatnih elementov, strokovno prodajno ekipo in kvalitetno servisno podporo.

Zemljevid krovcev

Iščete zanesljivega krovca? Pošičite našega pogodbenega partnerja v vaši bližini s pomočjo zemljevida krovcev.

Prenos dokumentov

Prenesite naše kataloge, tehnično dokumentacijo in ostale dokumente naših izdelkov!
Na prenos