Izdelki

CREATON je proizvajalec keramičnih strešnikov z več kot 130-letno tradicijo in kot član mednarodne skupine ETEX ima tudi že večdesetletno izkušnjo pri proizvodnji okolju prijaznih ter kakovostnih betonskih kritin.
CREATON Ambiente - Családi ház

Keramični strešniki

CREATON Ambiente - Családi ház
Keramika je ena izmed najstarejšhi gradbenih materialov. Že pred tisočletji so jo uporabljali za zaščito zgradb pred padavinskimi vodami ter senčenje. Osnove se od takrat niso kaj dosti spremenile. Zemlja, voda, zrak in ogenj so tudi danes podlaga proizvodnje. Napredoval pa je proces proizvodnje. Danes so sodobni stroji, oprema, računalniško vodenje, industrijski roboti nepogrešljivi pripomočki pri proizvodnji izdelkov. V vsem tem je vodilni CREATON.
Preberi več

Betonska strešna kritina

Iščete ekonomično in zanesljivo rešitev za strešno kritino? Pri nas lahko dobite CREATON betonske strešnike. Zaradi stisnjenega, izredno trdega površinskega sloja so odporni na vremenske pojave, zmrzal in UV-žarke z obstojnimi barvami. So negorljiva, neprepustna za vodo in zaradi lastne teže tudi zelo odporna na neurja, zato so še posebej zanesljivi.
Preberi več

Ponudba izdelkov

CREATON ponuja unikatno široko ponudbo izdelkov kot so opečni strešniki in betonski strešniki. Vse to je združeno z široko ponudbo dodatnih elementov, strokovno prodajno ekipo in kvalitetno servisno podporo. 

Zemljevid krovcev

Iščete zanesljivega krovca? Pošičite našega pogodbenega partnerja v vaši bližini s pomočjo zemljevida krovcev.

Prenos dokumentov

Prenesite naše kataloge, tehnično dokumentacijo in ostale dokumente naših izdelkov!
Na prenos