Izdelki

CREATON je proizvajalec keramičnih strešnikov z več kot 130-letno tradicijo in kot član mednarodne skupine ETEX ima tudi že večdesetletno izkušnjo pri proizvodnji okolju prijaznih vlaknocementnih ravnih in valovitih plošč ter kakovostnih betonskih kritin.
CREATON Ambiente - Családi ház

Keramični strešniki

CREATON Ambiente - Családi ház

A CREATON már több mint 130 éve a kerámiacserép gyártóinak specialistája. A CREATON a cserépgyártást úgy tökéletesítette, hogy a partnereinek első osztályú természetes termékeket kínál a legkiválóbb minőségben: a hamisítatlan nyersanyagoknak és a legmodernebb eljárásoknak köszönhetően. Így fejleszti tovább az évtizedes kulturális örökséget – a partnerei érdekében.

Preberi več

Betonska strešna kritina

Iščete ekonomično in zanesljivo rešitev za strešno kritino? Pri nas lahko dobite CREATON betonske strešnike. Zaradi stisnjenega, izredno trdega površinskega sloja so odporni na vremenske pojave, zmrzal in UV-žarke z obstojnimi barvami. So negorljiva, neprepustna za vodo in zaradi lastne teže tudi zelo odporna na neurja, zato so še posebej zanesljivi.
Preberi več

Ponudba izdelkov

CREATON ponuja unikatno široko ponudbo izdelkov kot so opečni strešniki, betonski strešniki, vlaknocementne plošče in valovite plošče. Vse to je združeno z široko ponudbo dodatnih elementov, strokovno prodajno ekipo in kvalitetno servisno podporo.

Zemljevid krovcev

Iščete zanesljivega krovca? Pošičite našega pogodbenega partnerja v vaši bližini s pomočjo zemljevida krovcev.

Prenos dokumentov

Prenesite naše kataloge, tehnično dokumentacijo in ostale dokumente naših izdelkov!
Na prenos