Izdelki

CREATON je proizvajalec keramičnih strešnikov z več kot 130-letno tradicijo in kot član mednarodne skupine ETEX ima tudi že večdesetletno izkušnjo pri proizvodnji okolju prijaznih vlaknocementnih ravnih in valovitih plošč ter kakovostnih betonskih kritin.
CREATON Ambiente - Családi ház

Keramični strešniki

CREATON Ambiente - Családi ház

A CREATON már több mint 130 éve a kerámiacserép gyártóinak specialistája. A CREATON a cserépgyártást úgy tökéletesítette, hogy a partnereinek első osztályú természetes termékeket kínál a legkiválóbb minőségben: a hamisítatlan nyersanyagoknak és a legmodernebb eljárásoknak köszönhetően. Így fejleszti tovább az évtizedes kulturális örökséget – a partnerei érdekében.

Preberi več

Betonska strešna kritina

Iščete ekonomično in zanesljivo rešitev za strešno kritino? Pri nas lahko dobite CREATON betonske strešnike. Zaradi stisnjenega, izredno trdega površinskega sloja so odporni na vremenske pojave, zmrzal in UV-žarke z obstojnimi barvami. So negorljiva, neprepustna za vodo in zaradi lastne teže tudi zelo odporna na neurja, zato so še posebej zanesljivi.
Preberi več

Ravne plošče

Ravne vlaknocementne plošče so izredno praktične. Imajo dolgo življenjsko dobo in ohranjajo svojo lepoto tudi po več letih. So paroprepustne, korozijsko odporne, negorljive, ne zahtevajo veliko vzdrževanja. Ekološki gradbeni material z odličnim ekološkim ravnotežjem in številnimi prednosti.
Preberi več

Valovite plošče

Proizvodnja valovitih plošč se ponaša z več kot 100-letno tradicijo, kar pomeni proizvodnjo sodobnih, naravnih valovitih plošč iz vlaknocementa. Valovite plošče, kot strešna kritina, pa do danes določajo videz kmetijskih in industrijskih objektov na Madžarskem. Toda sodobne valovite plošče na strehi ali fasadi, so uveljavljen element tudi v sodobni arhitekturi.
Preberi več

Ponudba izdelkov

CREATON ponuja unikatno široko ponudbo izdelkov kot so opečni strešniki, betonski strešniki, vlaknocementne plošče in valovite plošče. Vse to je združeno z široko ponudbo dodatnih elementov, strokovno prodajno ekipo in kvalitetno servisno podporo.

Zemljevid krovcev

Iščete zanesljivega krovca? Pošičite našega pogodbenega partnerja v vaši bližini s pomočjo zemljevida krovcev.

Prenos dokumentov

Prenesite naše kataloge, tehnično dokumentacijo in ostale dokumente naših izdelkov!
Na prenos